Wat zijn facings voor mijn tanden?

Een facings behandeling zal het uiterlijk van uw tanden verbeteren. Soms kunnen tanden er minder fraai uitzien. Tanden staan bijvoorbeeld scheef, zijn verkleurd of er zijn hoekjes van tanden afgebroken. Een zogenaamde facings behandeling zal het uiterlijk van tanden verfraaien. Een facings behandeling is een laagje tandkleurig vulmateriaal van composiet of een schildje van porselein dat op de tand of tanden wordt geplakt.

Bij Dentique bieden we u twee soorten facings aan voor uw tanden: de facings van composiet of van porselein. De voorkeur van Dentique gaat uit naar porselein. Voordelen voor de tanden van porseleinen facings zijn de hardheid, duurzaamheid, kwaliteit en esthetische waarde. Facings van porselein zijn aanzienlijk duurder dan composiet. Dit prijsverschil ontstaat door een langere behandelingstijd en de kosten van het tandtechnisch laboratorium.

De uitvoering van facings in composiet is eenvoudiger en sneller dan porseleinen facings. Tevens is het materiaal aantrekkelijker in prijs.

Hoe verloopt een facings behandeling?

Bel mij voor een afspraak


Dentique

Telefoon & Fax E-mail

maandag - donderdag van 07.00 - 21.00 uur

vrijdag van 08:00 - 16:00 uur

T: 077 351 24 52 info@dentique.nl
F: 077 352 84 01