Dentique, voor al uw gebit problemen

Gebit implantaten

Dentique | Wanneer uw gebit tanden mist kunnen implantaten een oplossing zijn.
De specialisten van Dentique brengen tijdens de operatie de implantaten in uw gebit. Wanneer u een of meer tanden uit uw gebit mist kunnen wij door het inzetten van implantaten uw tanden vervangen. Nadat de implantaten zijn vastgegroeid kan er gestart worden met het aanbrengen van bijvoorbeeld de kroon, brug of kunstgebit. Het resultaat is altijd weer een zeer fraai gebit!

Gebit problemen

Dentique | Specialist bij problemen met uw gebit.
Dentique is gespecialiseerd in het verhelpen van problemen met uw gebit. Problemen met uw gebit kan diverse oorzaken hebben, en op verscheidende manieren zich uiten. De specialisten van Dentique lossen gebit problemen met de nieuwste technieken op.

Gebitsrenovatie

Dentique | Specialisten voor gebitsrenovatie
Dentique is gespecialiseerd in gebitsrenovatie, hierbij worden de nieuwste technieken gebruikt om van een probleem gebit weer een stralend gebit te maken.
Gebitsrenovatie is een cosmetische tandheelkundige behandeling waarbij wij de problemen met uw gebit oplossen. Dit resulteert altijd in een fraai stralend gebit.

Tandarts specialist orthodontie

Dentique | Verwijzing door de tandarts naar een specialist in orthodontie.
De specialist bij Dentique worden door de tandarts vaker ingeschakeld bij orthodontie. De tandarts kan u verwijzen naar de orthodontist voor een orthodontisch advies, of een orthodontische behandeling naar een specialist orthodontie. Bij deze verwijzing kunt u terecht bij Dentique.

Maak een afspraak met Dentique of neem contact op.

Bel mij voor een afspraak


Dentique

Telefoon & Fax E-mail

maandag - donderdag van 07.00 - 21.00 uur

vrijdag van 08:00 - 16:00 uur

T: 077 351 24 52 info@dentique.nl
F: 077 352 84 01