Cosmetisch tandarts Rutger Sprengers

Dentique is een hoogwaardige en luxe kliniek in Venlo voor exclusieve tandheelkunde in de breedste zin des woords. Tandarts Rutger Sprengers ziet het als zijn persoonlijke missie om het hoogst denkbare te bereiken op het gebied van cosmetische en esthetische tandheelkundige behandelingen. Rutger Sprengers biedt hoogwaardige en duurzame tandheelkundige kwaliteit en zijn tandtechnische achtergrond (Antwerpen) in combinatie met een studie tandheelkunde (Amsterdam) maken zijn tandheelkundig werkgebied vooruitstrevend en uniek.

Precisie

Rutger Sprengers is specialist op het gebied van cosmetische en esthetisch tandheelkunde en heeft zich de laatste jaren sterk ontwikkeld in voornamelijk individueel geproduceerde kronen en facings. De hoge mate van precisie, de duurzame kwaliteit alsmede de nauwkeurige persoonlijk technische tandheelkundige behandelingsprocedure, in samenwerking met het tandtechnisch laboratorium, maken de tandheelkundige en esthetische eindresultaten zeer natuurlijk en kwalitatief verbluffend goed.

Persoonlijk

Dentique staat ver verwijderd van tandheelkundige eenheidsproducten. Elke patiënt van Rutger Sprengers is uniek en krijgt een unieke tandheelkundige behandeling. Rutger Sprengers besteedt zeer veel tijd en aandacht aan kwaliteit en in deze persoonlijke aanpak is geen plaats of tijd voor snelle resultaten of standaardoplossingen.

Eindresultaat

Rutger Sprengers gaat voor duurzaamheid en zal ongeacht de kosten altijd kiezen voor een optimaal en zo naturel mogelijk eindresultaat dat gezichtsbepalend is voor persoonlijkheid en uitstraling.

Bel mij voor een afspraak


Dentique

Telefoon & Fax E-mail

maandag - donderdag van 07.00 - 21.00 uur

vrijdag van 08:00 - 16:00 uur

T: 077 351 24 52 info@dentique.nl
F: 077 352 84 01