Onze werkwijze is overzichtelijk en in een woord samen te vatten: persoonlijk.

Wij brengen uw tandheelkundige wensen duidelijk in kaart. Het spreekt voor zich dat wij eerst een orienterend gesprek voeren om uw eisen aan onze mogelijkheden te koppelen. Tijdens deze uitgebreide intake besluiten wij uiteindelijk samen welke esthetische behandeling voor u het beste is.

Na wederzijds groen licht stellen wij een persoonlijk behandelplan op. Hierin tonen wij, voorafgaand aan de behandeling, al het eindresultaat. Hiervoor gebruiken wij een digitaal ontwerp met behulp van foto's en gebitafdrukken. Voor aanvang van de behandeling heeft u dus een duidelijk beeld van uw nieuwe uitstraling. Wij gaan nooit voor snelle resultaten of standaardoplossingen maar voor persoonlijk maatwerk. Dat zorgt voor een mooie en stralende lach en dat is goed voor uw zelfvertrouwen en algemene gezondheid.

Na de behandeling vinden wij het belangrijk dat er regelmatig controle plaatsvindt. Een verfrissende Dental Spa kan deel uit maken van deze nazorg. Zo houdt u uw gebit in topconditie en dat is voor u en voor ons uitstekende mond-tot-mond reclame!

Bel mij voor een afspraak


Dentique

Telefoon & Fax E-mail

maandag - donderdag van 07.00 - 21.00 uur

vrijdag van 08:00 - 16:00 uur

T: 077 351 24 52 info@dentique.nl
F: 077 352 84 01